15 Kasım 2010 Pazartesi

Yeşil Sokak Holiganları 2



Aynı serinin ilk filminden sonra onun devamı niteliğinde 1 film beklerken karşımızda bambaşka bir film buluyoruz. Yeşil Sokak Holiganları 2, birinci filminden tamamen bağımsız hikaye, senaryo ve kişilikler içeriyor. Tek ortak noktaları tabiiki West Ham United.

Filmde bu sefer beladan uzak durmaları gereken adamlarımızın, isteseler de duramayacakları, çünkü onlar uzak dursalar bile belanın gelip onları bulacağı anlatılıyor. Nitekim film hapishanede geçiyor ve hapishanede ki kirli işler net bir biçimde, biraz da basite kaçarak, senaryoyu çok da zengin tutmayarak ve kolay bir son olacak şekilde işleniyor.

Ayrıca bu filmde futbol da, biraz zorla ve değişik bir şekilde de olsa filme sokulmuş. Film futboldan o kadar uzak gelişiyor ki, bir yerde kahramanlarımızın taraftar olduklarını hatırlamamız için koyulduğunu düşünmemek elde değil.

Filmimizin en etkili sahneleri dövüş sahneleri; ki bu sahnelerden bazıları gerçekten çok başarılı. Bazıları diyorum, çünkü film de çok fazla dövüş sahnesi var ki, film devam ederken arka fonda bile kavga edenleri görebiliyorsunuz. Bu da filmin izleyici kitlesinin yüksek oranda erkeklerden oluşmasını açıklıyor aslında.

Tavsiye edilesi, yokluğunda bir şeylerin kaybolmayacağı, hayatın aynı şekilde devam edeceği bir film. Erkekler.İzleyin, pişman olmazsınız!

Künye

Yönetmen: Jesse V. Johnson
Yapım Yılı: 2009
Süre: 1 saat 34 dk
Tür: Dram, Aksiyon, Spor
Oyuncular: Ross McCall, Graham McTavish, Treva Etienne

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder