3 Mayıs 2010 Pazartesi

Kadın Aklı Erkek Aklı


Film türlerinde son yıllarda iyiden iyiye revaç halini almış bit tür var: romantik komedi!

Genelde hatun kişisi insanlarının beğenisini toplayan bu tarz filmlerden kimi zaman inanılmaz gişeler bulabiliyorsunuz. Son dönemlerde insanların beğenisini en fazla çeken filmlerden biri de sanırım "Kadın Aklı Erkek Aklı".

Gerard Butler hakettiği değeri saçmasapan filmlerde oynadığı için bulamamış bir yağız delikanlı. Şahsıma münhasır onun gibi bir karakterin de artık romantik komedi filmlerinin aranan insanı olmasına şaşırdığımı da belirtmek isterim. Filmde "The Ugly Truth" ile herkesin, özellikle de "Katherine Heigl"ın dikkatini feci şekilde çekiyor.

Bir tek ben mi bu kadını Britney Spears'a benzetiyorum desem cevabınız ne olurdu? Bana katılın ama benziyor işte. Onun ince ve uzunu ayrıca sinema versiyonu da diyebiliriz. Gelgelelim dans konusunda birazcık Britney'dan ders alması gerek sanırsam. Ama komik olduğu kadar sempatik de bir dans figürüne sahip.(ne demekse artık!)

Hot'n Cold türküsüyle başlayan film kendini sonuna kadar izlettirmeyi başarıyor. İllaki bir çift olarak izlemeniz gerekmeyen bir film olsa da, en azından farklı cinsiyete sahip iki insanın izlemesi tercih edilir türden.

Kaçan her zaman kovalanır diyerek, iyi eğlenme garantisi veren bu filmi şiddet içeren bir edayla öneriyor, gözlerinizden öpüyorum.


Künye:

Tür : Romantik / Komedi
Gösterim Tarihi : 25 Eylül 2009
Yönetmen : Robert Luketic
Senaryo : Nicole Eastman , Karen McCullah Lutz , Kirsten Smith , Nicole Eastman (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Russell Carpenter
Müzik : Aaron Zigman
Yapım : 2009, ABD , 97 dk.

Oyuncular

Katherine Heigl (Abby) , Gerard Butler (Mike) , Bree Turner (Joy) , Eric Winter (Colin) , Nick Searcy (Stuart) , Jesse D. Goins (Cliff)

1 yorum:

  1. evet kaçan kovalanır ama kovalayan kaçırdığını farkederseki eğer.hayatta bazaen kaçmamak ve kaçırmamak lazım.insanın karşısına bazı değerler şanslar malesef birkere çıkmakta.kendini haklı görüpte ne kaçırdıgını farkedemiyorsanki eger ne kötü.anlık kararlar veripte bazı şeyleri kaçırıp kaybetmişsen artık bazı şeylerin geri dönüşü malesef olmamakta.ve şu an anlayamadığız şeyler malesefki ilerde pişmanlık olarak karşımıza çıkacak çıkmalıda bence.çıkmalıki bazı şeylerin değeri anlaşılmalı.hayatta bazen kaçmamak ve kaçırmamak dileğiyle...

    YanıtlaSil